Friday 24 September 2010

Oktoberfest - a buli

Masnap mar hajnalban (11 am) nekivagtunk a varosnak mert annyi latnivalo volt meg tervben. Igy tortent, hogy elbeszelgettuk ugyesen a leszallast es 3 megalloval odebb ezt eszreveve a Allianz Arena-nal kotottunk ki! Kozel 70ezer ferohelyes kis epitmeny - nagyon meg van csinalva! Bekeveredtunk a FCBayern shopjaba is... eszmeletlenul vagany cuccok nagyon "olcson" - persze kerult azert 1-2 elfogadhato ar is ;)
Utanna egy ordodox temetoben kotottunk ki utban az angol park fele...
Az angol park, ami Munchen varosaban van olyan mintha egy nagyon rendezett, de tavol a vilagtol levo hely lenne... Itt orakat lehet nagyon kellemesen eltolteni! Nekunk is kellett kozel 2 ora, hogy kb. egyharmadan atsetaljunk szekely tempoval. :)
Egy nagy to es tobb tavacska is talalhato ebben a parkban. A to partjan levo teraszon "told a talcat" kajaldanal megalltunk persze nem csak bameszkodni.
Hunor is meglatta a csendeletet - hamar lencsevegre is kapta azt! ;)
Na es hat mit mast fogyasztana az ember mint feher es voros kolbaszt sorrel? Hunorral 2-en 3 tanyerbol ettunk... A szekely rajott, hogy az adag meretet nem a fejadag, hanem a tanyerol levo hely hordozza - rogton maskepp rendeltem :P
Lud. Annyira batrak voltak, etettuk oket bajor pereccel... :)
A kinai torony! Ez egy masik nagy sorozo melett van... itt es meg akartunk inni egy sort, de mar sietnunk kellett az asztal foglalas miatt!
Egy kis patak...
A Caroussel diadaliv. Itt elfogyott a sztamina az elemekbol... :(
Az Oktoberfest mint rendezveny a Theresienwiese parkban van. A sorsatrak (magas epuletek fabol es teglabol) kozott es melett egy nagy vidampark van. Kineztuk a legmereszebb hullamvasutat es felultunk ra legelol - nagysszeru volt! A konnyeim az arcomra szaradtak... :) Itt mar tul vagyok rajta - boldog ember! :)
A Hippodrom sator bentrol! Mar javaban szolt a zene amikor megerkeztunk!
Ilyen asztal vart! Le is ultunk kore!
A csapat teljes letszamban! 11 fo kezeben egy-egy mass (1l sor)! Hat nem kellet sok mire ez a csapat a padon allt es bulizott! :)
Itt meg ertelmesen figyelek! Azt hiszem a legaluloltozottebb egyen en voltam - zako meg egyebek a taskaban, csak nem volt ahol atvegyem :( Na de a masodik sor utan mar nem szamitott! :)
A kaja... kinek sult kacsa, kinek marhasult - eszmeletlenul jol foznek a bajorok is!
Bajor polgari oltozek - annyira megtetszett, rogton megkertem az idos part, hagyja fenykepezzem le oket! hagytak! :D
Fontrol a buli! A mi asztalunk teljesen jobbra, lentrol a masodik! A lo nem a mienk, nem mi vittuk oda! :P
Itt mar padon allva, rocker modjara pengetem a gitart es mar rekedt hangon mecsergek!
Itt is fujtunk! Hunor azt mondta, hogy neki latni kell azt, hogy mennyi az alkoholszintem. 2 sor utan 0.83 volt. Ez ugy rendben is lett volna, ha 5 sor utan nem csak 0.88! Egyertelmuen kijelentheto: Kar belem a sor! :D Csaba 0.97 mig Hunor, a 6 sorevel, 1.32 mozditott a gepen. A leanyo nem szabadott igyon! :D Szegenyke...

No comments: