Thursday 1 July 2010

Madaras meletti Harghita

A Koves-havas megmaszasa helyet egy rovidebb celt tuzott ki a csapat es egy kedves jobaratunknak koszonhetoen kiautokazhattunk Csikmadarason a Hargita oldalaba, ahol hasznalatba vehettuk a csodas hetvegi hazukat - ami siman mehetne panzionak... Utolag kiderult, hogy nagyon bolcs dontes volt, ugyanis az eg nagyon szomoru volt egesz heten igy hetvegen is!

A taj kepek nagy resze mind eroyol duzzadt patakokban merult ki - tatott szajjal neztuk a szokotnal nagyobb viztomegeket!
Az erdoben a kis patak most tenyleg rohant rendesen...
Es itt ahogyan az elozokep megorokitesre kerult!

Eszmeletlen latvany volt szamomra...

A kis azott csapat! Probaltunk gombat keresni is, de nem nagy siker koronazta probalkozasunkat! A sikeres recept eso+nap... fele nem eleg! ;)

Es hat beindult a buli resze is, persze az egesz ugy indul, hogy ehesek vagyunk, utanna kell egy kis kedv es aztan meg ereszd el hajamat... :)
Hat nehany pohar Jager utan a fentikepen latott allatokat meg akartuk fejetni hugival... mivel nem tudtunk hivo kifejezest arra, hogy hogyan hivjuk a marhakat, igy a "cuguj-cuguj" melett dontottunk Csabaval ketten... A hazi gazdasszony meg eloszor kinevetett, mert hat tinokat nem szoktak csikban fejni - persze mashol sem utanna meg hamar nekikrontott es kikergette a telekrol - miprobaltunksegiteni, de a rohoges teljesen kitoltotte minden idonket! :D
Ez mar az utolso pohar! Ekkor bantuk, hogy csak1 uveg Jagert vettunk, masnap meg orultunk ennek :)
Es este aztan jott a buli - ez nem szokott jellemzo lenni, de nagyon orulok, hogy igy lett! Lehetne ebbol is szokast csinalni ;)
Es az elmaradhatatlan boseges zaba! :)

No comments: